ADINA POSADA NA STRANICAMA RONSTAN KATALOGA

Ronstan je jedan od dva najbolja proizvođača palubne opreme na svetu. Uz proizvode konkurentske kompanije Harken iz Sjedinjenih Ameručkih Država, oprema ovog brenda iz Australije je sinonim za pouzdanost, dugotrajnost i dobre performanse. Česte inovacije na polju regatne opreme, ovu kompaniju dovodi na palube mnogih uspešnih olimpijskih timova pa sve do Rolex Cup osvajača.

Ovog puta se na stranicama Ronstan kataloga našla i posada Jediličarskog kluba Ada u pohodu na trofej First & Seascape Challenge-a. Pored toga što se boja njihovog trupa i garderobe savršeno uklapa u identitet ovog brenda, Goran i Nikola su se ovom prilikom našli na čelu flote nakon dvadesetak sati jedrenja čime su dodatno privukli pažnju fotografa ali i kompanije Ronstan.

Fabrička palubuna oprema jedrilice Beneteau First 18 Seascape edition je upravo Ronstan. Ova neverovatna mala jedrilica koja od 2008. godine osvaja sve vode sveta, opremljena je regatnom serijom palubne opreme ovog proizvođača. Iako je pravilima klase dozvoljeno menjati fabričke delove, to je veoma retko videti. Pouzdanost i performanse regatne serije Ronstan-a su takve da ni najbolji jedriličari u ovoj klasi još uvek nisu pronašli potrebu za nečim drugim.

Tokom naredne sezone ćete imati priliku da pratite naše posade na First & Seascape regtama širom Evrope. Takođe je u najavi i nekoliko regata u Srbiji koje će okupiti upravo ovu klasu. Ali, ako ste zainteresovani da jednog dana vi budete za kormilom na nekom od ovih događaja, imaćete priliku već od aprila da u okviru naše škole naučite da jedrite upravo na ovoj modernoj i uzbudljivoj jedrilici.

Dobar vetar!

ANCHOR YOURSELF

TO SOMETHING SPECIAL