BELGRADE CRUISER CUP (23. JUN 2018)

Prvi vikend leta će po treći put za redom obeležiti regata Belgrade Cruiser Cup 2018. Branioci titule, tim Generali PST Racing, koji čine Nikola Marjanović, Goran Stevanović i Aleksandar Jovanović, potvrdio je učešće. 

Nakon niza uspeha na međunarodnim regatama u Hrvatskoj, Austriji i Sloveniji, sada će izaći na crtu najbržim mikro kruzerima i kruzerima u zemlji. Očekuje se oko 20 takmičarskih posada, a učešće su najavili i takmičari sa Palića i iz Novog Sada, zbog čega nam je posebno drago. 

Startna linija ovogodišnje regate se kao i prethodnih godina nalazi na četvrtom kilometru rečnog toka Save, ispod mosta na Adi. Posetioci regate, prijatelji i partneri kluba, kao i ljubitelji reke Save moći će da posmatraju regatu sa klupskog objekta Jedriličarskog kluba “ADA”, ali i duž čitave obale reke Save od 4. do 9. kilometra, kao i sa mosta na Adi. 

Prijave za regatu kao i sve dodatne informacije o regati možete pronaći na zvaničnom sajtu regate belgradecruisercup.com ili lično u prostorijama Jedriličarskog kluba “ADA” (Ada Ciganlija bb, Beograd). Sve eventualne izmene će biti objavljene na tabli za obaveštenja u prostorijama kluba na dan održavanja trke. 

Zahvaljujući odličnoj saradnji sa partnerima, kao i dugoj listi prijatelja regate i kluba, Belgrade Cruiser Cup će i ove godine biti sportski događaj koji ne treba propustiti. 

Partneri i prijatelji regate:

ProtoPropixSalon nameštaja DistribucijaSlow Food Convivium DorćolRestoran Cveće ZlaVinarija PIK OplenacSalto pivoM.A.D. StudioVladimir Miladinović PIKI,Шешир designDesigned.rs42 Magazin.


ANCHOR YOURSELF

TO SOMETHING SPECIAL