CITY SAILING CUP 2021.

Nedelju dana nakon Belgrade Cruiser Cup-a organizovali smo još jednu uzbudljivu regatu. City Sailing Cup, nova regata na takmičarskom kalendaru donela je mnogo uzbuđenja s obzirom da su vremenske prilike bile savršene za odžavanje regate. Dvanaest prijavljenih posada i još koji “mikrać” nadmudrivali su se u dobro poznatom akvatorijumu reke Save u blizini mosta na Adi.


Velikom broju posmatrača koje smo po običaju ugostili, često je zastajao dah s obzirom da je jačina vetra na trenutke prelazila i 15 čvorova. Stari znalci ali i nove perspektivne posade u ovoj klasi, prikazali su u sve četitri trke dana odlično jedrenje i često neizvesnu završnicu.

Čestitamo Zlatanu i Iliji Zlatković iz JK Zemun koji su skoro besprekornim jedrenjem u ukupnom plasmanu ostavili iza sebe dve posade JK Ade, Miljana Kolčića i Ivu Lazović na čuvenom Flyer-u i Strahinju Blagojevića sa Draganom Ilić i Jasminom Trijić.

Posebno nam je drago da smo nakon takmičenja imali priliku da okupimo takmičare i prisutnu publiku na proglašenju, ručku i druženju koje nam je toliko falilo prošle sezone iz dobro poznatih razloga.

Do narednih dešavanja iz regatnog kalendara, uživajte u galeriji fotografija sa ovog takmičenja koju nam je obezbedila ekipa sajta www.sailing-serbia.com!

Celokupnu galeriju možete videti i na našoj facebook stranici.

ANCHOR YOURSELF

TO SOMETHING SPECIAL