WOMEN ON BOARD

U cilju afirmacije žena u sportu, Jedriličarski klub Ada poziva pripadnice lepšeg pola da nam se pridruže na vodi. Tokom meseca maja, svi tandem kursevi za dve ženske osobe koštaće po ceni kursa za jednu osobu.

Kako jedrenje privlači veliki broj različitih ljudi, ni pripadnice lepšeg pola nisu imune na ovaj atraktivan spoj sporta, avanture, veštine i nauke. Od samog osnivanja, Jedriličarski klub Ada je posvećen afirmaciji žena u ovom sportu pa i ovog proleća damama pruža priliku da nam se pridruže pod jedrima uz značajnu uštedu.

Dakle, prava je prilika da naučite nešto novo, provedete vreme u prirodi a sve to u svom omiljenom društvu. Kurseve rekreativnog, naprednog ili regatnog jedrenja uplaćene tokom promotivnog perioda možete iskoristiti do kraja ove sezone. Na raspolaganju smo vam praktično svakog dana sve do pozne jeseni.

Više informacija o kursevima jedrenja možete dobiti direktnim porukama preko naših Facebook i Instagram profila, e-mailom na milos@jk-ada.com kao i putem telefona +381637327177.

Dobar vetar!

ANCHOR YOURSELF

TO SOMETHING SPECIAL